Μόλις έφτασαν!
Δείτε όλες τις καινούργιες αφίξεις

Νέες Αφίξεις

ColorTab 10 Metal
Νέα άφιξη που θα συναρπάσει. Εντυπωσιακή εμφάνιση, επιδόσεις που δε θα πιστεύετε , «κρυστάλλινη» IPS οθόνη 10 ιντσών – για απαράμιλλη ευκρίνεια στην απεικόνιση γραφικών και δυνατά χαρακτηριστικά. Όλα όσα θέλετε από ένα tablet
SW400 Smartwatch
To Smartwatch SW400 μόλις έφτασε. Ακόμη πιο έξυπνο. Ακόμη και νεανικό! Το νέο Bitmore Smartwatch συνδυάζει την άνετη επικοινωνία ενός κινητού με τις αρετές ενός κορυφαίου fitness tracker, σε ένα κομψό «έξυπνο» ρολόι, που δεν θα βγάζετε από το χέρι σας.
SB300 Smartband
To SB300 είναι η νέα γενιά των Bitmore Smartbands που μπαίνει δυναμικά στην στάσιμη καθημερινότητά σας και γεμίζει ζωή, δράση και ευεξία κάθε στιγμή της! Μόλις έφτασε και είναι καταπληκτικό!
ColorTab 10 ΙΙ Plus
Ηρθε για να σας καταπλήξει με την ανάλυση οθόνης που διαθέτει. Πολύ ελαφρύ, γρήγορο και οικονομικό. Δεν θα το αφήνετε από το χέρι σας!
Colortab 7i
Έφτασε φρέσκο, ανανεωμένο και οικονομικό με ασύρματη σύνδεση για internet παντού & οθόνη 7” ίντσες IPS. H καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του!
SW300 Smartwatch
Το SW300 Smartwatch έφτασε και εντυπωσιάζει με οθόνη 1.54” ίντσες και ανάλυση 240x240 pixels. Είναι αυτόνομο κινητό τηλέφωνο καρπού αλλά και Fitness Tracker. Eίναι το gadget που ξεχωρίζει!
SB200 Smartband
Το νέο Smartband SB200 σας κρατά διαρκώς ενημερωμένους για την ώρα και την ημερομηνία ενώ σας δίνει ένα πλήρες report των μετρήσεων σας (βήματα, θερμίδες, heart rate). Δοκιμάστε το!
Η νέα γενιά Smartbands Bitmore είναι εδώ με OLED Οθόνη 0,69” ίντσες, 96x16. Μετρήστε τα βήματα που κάνετε, τις θερμίδες που καίτε, το ρυθμό των καρδιακών σας παλμών, τις ώρες που έχετε κοιμηθεί και τα ρεκόρ που ξεπερνάτε. Κάνει βουτιά στην καθημερινότητά σας!